WOOD PLASTIC COMPOSITES STAIR TREADS MANUFACTURING

The perfect combination of durability and style

Aangezien trappen vaak worden belopen, is hun duurzaamheid en slijtvastheid de eerste eigenschap waarop moet worden gelet. Het tweede is de esthetische lichtheid van een geprefabriceerde trap, die wordt benadrukt door de gebruikte speciale kleuren en oppervlakteafwerking.

WPC-trededelen zijn zeer geliefd op de markt, omdat ze eenvoudig en handig te installeren zijn, voldoende praktisch, gemakkelijk schoon te maken, goed passen in elk ontwerp en redelijk geprijsd zijn.

Treden kunnen worden gebruikt voor de bouw van pieren, taluds, voor de bekleding van de wandelpadden, voor het regelen van afdalingen naar de rivier, pier, voor de installatie van portiektrappen, terrassen.

Ons bedrijf produceert de treden met het ‘Velvet’ oppervlak en antislip tape. Momenteel produceert alleen ons bedrijf de HKC-traptreden met antislip tape, die al tijdens het fabricageproces wordt aangebracht.

HKC-traptreden zijn bijzonder geschikt voor de afwerking van trappen en de versterking van de omtrek van terrassen en balkons. De belangrijkste kenmerken van de HKC-traptreden die ons bedrijf aanbiedt zijn het prachtige uiterlijk, de duurzaamheid, het gemak van installatie en onderhoud, de veiligheid en de functionaliteit.

Onze traptreden worden reeds tijdens het fabricageproces voorzien van een antislipband. Wij leveren twee kant-en-klare oplossingen: transparante of zwarte tape, maar op uw verzoek kunnen wij ook gele tape leveren.

De traptreden passen perfect bij de EcoDeckProfile terrasplanken, omdat ze dezelfde dikte hebben en in hetzelfde kleurenpallet verkrijgbaar zijn. Deze treden worden met klemmen op een composiet of metalen montagerail bevestigd.

HKC-traptreden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij stellen aan onze klanten voor om producten te vervaardigen volgens RAL-kleurenpalet.

HKC-traptreden hebben een verscheidenheid aan voordelen:

  • duurzaamheid, de levensduur is veel langer dan van zijn houten tegenstaander
  • hoge sterkte
  • het materiaal is bestand tegen hitte en koude
  • de treden zijn zeer milieuvriendelijk, onschadelijk voor kinderen en dieren en hebben een antislip oppervlak. WPC draagt bij aan het creëren van een trap met een hoge mate van veiligheid anders dan elke andere soort trap
  • EcoDeckProfile schuttingplanken kunnen als achtertreden worden gebruikt, omdat ze qua kleur en structuur perfect op elkaar zijn afgestemd
  • EcoDeckProfile HKC-traptreden zijn gemakkelijk te reinigen en eisen geen speciale behandeling, ze blijven antislip, zelfs als ze nat zijn
  • bestand tegen zonlicht
  • ze vervormen niet
  • behoud de originele kleur gedurende vele jaren

In ons bedrijf kunt u de HKC-traptreden bestellen en wij streven er altijd naar de best mogelijke oplossing voor elke klant te bieden.