WOOD PLASTIC COMPOSITES TERRACES PRODUCTION

The perfect combination of durability and style

Er zijn tal van opties beschikbaar wanneer u uw terrasvloer wilt renoveren, maar slechts één combineert exquise design met duurzaamheid en uitstekende weerbestendigheid.

HKC is het ideale materiaal voor terrasplanken.

HKC, ofwel hout-kunststof-composiet, is een innovatief materiaal met de ultieme eigenschappen: visueel aantrekkelijk, robuust en milieuvriendelijk.

Hout-kunststof-composiet is een product met opvallende patronen dat speciaal is ontwikkeld voor buitenvloeren.

HKC is vooral geschikt voor het bekleden van terrasvloeren en zal een aanvulling zijn op elk interieur.

Wij produceren twee soorten terrasvloeren – lichtgewicht en zwaargewicht.

HKC-terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om ze in overeenstemming met het RAL-kleurenpalet te produceren.

Ons bedrijf biedt twee soorten oppervlakten van de terrasplanken aan: met ‘Old Wood’ (oude hout) en klassieke ‘Velvet’ (fluweel). Beide terrasoppervlakken worden gekenmerkt door hun functionele eigenschappen.

‘Old Wood’ heeft een aantrekkelijk natuurlijk houtuitzicht, ‘Velvet’ is veel beter bestand tegen krassen en heeft een antislipeffect.

De lichte volkernplaat wordt gebruikt voor de individuele woningbouw en voor ruimten met een geringe vloeroppervlaktedruk.

Robuuste zwaargewicht planken zijn bedoeld voor vloeren en diverse vlonders met zwaar verkeer en hoge intensiteit. Geschikt voor bijvoorbeeld terrassen, balkons, pergola’s, pieren en steigers, zwembaddekken, tuinpaden, bospaden en recreatiegebieden.

Ongeacht of u een bepaalde voorkeur heeft, u kunt contact opnemen met ons bedrijf en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Wij produceren en leveren HKC-terrasplanken op aanvraag.

 • uitstekende weerbestendigheid,  waterbestendigheid
 • hoge dichtheid van het materiaal, die door de juiste selectie van componenten wordt bereikt
 • UV-stabilisatie (het materiaal bevat UV-stabilisatoren)
 • schimmelbestendig
 • diepe 3D reliëfdruk afwerking ‘Old Wood’ (oude hout), dergelijk diep reliëf is bijna onbestaande op de HKC-markt
 • weerstand tegen verkleuring door de zon dankzij de gebruikte kleurstoffen
 • onze platen zijn 25 mm dik, wat de sterkte van de plaat aanzienlijk verbetert en het gebruik van draagbalken met grotere tussenruimte tijdens de installatie mogelijk maakt
 • dikte van de binnenwand van 5 mm: dergelijke massieve wand verhoogt aanzienlijk de duurzaamheid van de plaat en zijn vermogen om het zwaar gewicht te dragen
 • dikte van de buitenwanden -5.5-5.8 mm: EcoDeckProfile terrasplank wordt geproduceerd met één van de dikste wanden, wat samen met de sterke binnenwand en de juiste materiaalkeuze, de plank zeer sterk en duurzaam maakt.
 • EcoDeckProfile terrasplanken kunnen perfect met onze traptreden worden gebruikt omdat ze in identieke diktes worden geproduceerd en qua kleur complementair zijn
 • het materiaal is volledig veilig en bevat geen giftige stoffen.